Online speeddaten bij jou in de buurt 📱

Online dating is helemaal hot. In een digitaal tijdperk waar je alles kunt vinden wat je zoekt, biedt online speeddaten vele mogelijkheden voor iedere single. Of je nu als twintiger in de bloei van je leven staat, of als 70+er nog een kans in de liefde wilt, online speeddaten Amsetrdam is voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel of laptop met camera en een werkende internetverbinding. Het leuke aan online speeddaten is dat je binnen korte tijd vele verschillende vrijgezellen ontmoet. Aan jou de uitdaging om iemand binnen een aantal minuten te leren kennen en te ontdekken of er een klik is! Vliegt de tijd voorbij en voelt het gesprek nog niet ‘af’? Dan geef je na het gesprek aan dat er een match is! Met 10 tot 15 leuke singles, zit er vast wel iemand tussen die jouw hart een sprongetje laat maken!

Veilig en effectief online speeddaten Amsterdam 😀

Ontmoet je in jouw dagelijkse leven niet veel nieuwe mensen, en zeker geen singles van jouw leeftijdsgroep? Dan is videodaten Amsterdam een super leuke manier om vrijgezellen te ontmoeten. Je hoeft niet meer met tegenzin de kroeg in als je geen feestbeest bent om leuke vrouwen of mannen te ontmoeten. Ook hoef je geen deel te nemen aan oppervlakkige datingsites met misleidende profielen. Online is het namelijk gemakkelijk je anders voor te doen dan je bent, waardoor het altijd maar de vraag is of je iemand kunt vertrouwen. Met online speeddaten zie jij jouw potentiële match direct in beeld, waardoor je gelijk contact kunt leggen. De stem, houding en persoonlijkheid zorgen dat jij direct een indruk kunt vormen, en aan kunt voelen of er meer in zit. Jouw videodates duren ongeveer 3 minuten, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor ongemakkelijke stiltes of een mismatch. In tegenstelling tot een echte dates, loop je niet het risico dat je achteraf met de rekening blijft zitten of met een peperdure taxi naar huis moet. Als het met één speeddate niet klikt, dan staat jouw volgende videodate namelijk alweer in beeld!

Hoe verloopt het online speeddaten verder? 🥂

Aan het einde van het online speeddaten, zijn er waarschijnlijk een aantal singles waar jij een oogje op hebt. Je ontvangt na afloop van ons een mail met jouw wederzijdse matches. En dat kunnen er gerust meerdere zijn! Jouw matches ontvangen ook jouw gegevens, zodat jullie de volgende stap kunnen zetten om jullie klik te verkennen. Ben je benieuwd of videodaten ook iets voor jou is? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor een online speeddaten. Misschien ontmoet jij dan wel jouw nieuwe vlam!

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe vaak mag ik 'ja' invullen na een date?

Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers hun 'ja's' eerlijk mogen invullen. En het kan natuurlijk voorkomen dat jij bij meerdere mensen een bijzondere klik voelt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet te werken met een maximum aantal 'ja's'. In plaats daarvan geven we jou de vrijheid om te kiezen met welke deelnemers jij het gesprek wel zou willen voortzetten. Het kan dus voorkomen dat dit meerdere deelnemers zijn, waardoor je bij meerdere personen 'ja' invult. Dit is geen enkel probleem. Onthoud dat hoe meer 'ja's' jij invult, hoe groter de kans is op een wederzijdse match. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel belangrijk dat je écht een klik voelt met deze deelnemers. Je hebt immers niets aan een wederzijdse match, die je eigenlijk toch niet zag zitten.

I don't speak Dutch: can I join a videodate?

Absolutely! This does not have to be a problem at all. In fact, a videodate can be the perfect opportunity for you to meet new, Dutch, people and maybe even learn some of the language. When you subscribe to our website, you can choose the 'prefer further communication in English' button. This will guarantee that we'll communicate in English with you from that moment on. We understand that it can feel difficult to navigate our website if you are not fluent in the Dutch language, so we have tried to make everything as easy as possible. Do you have any problems or questions, please do not hesitate to contact us.

Kan ik vooraf nog checken of alles goed werkt?

Absoluut. Bij het creëren van ons videodate platform hebben wij geprobeerd rekening te houden met alle digitale problemen die zich zouden kunnen voordoen bij een videodate. Denk bijvoorbeeld aan webcam malfuncties of problemen met de microfoon. Om ervoor te zorgen dat je deze functies uitgebreid kunt testen voordat je live gaat, sturen wij je een mail toe zodra jij je hebt aangemeld. In deze mail vind je uitleg over de videodate én een testlink. Wanneer je klikt op deze link kom je terecht op een beschermde webpagina waar je in alle rust kunt controleren of alle functies op je computer naar behoren werken. Mocht je problemen ondervinden, dan kun je deze nog oplossen voordat de videodate begint.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €13,98