Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over speeddate Amsterdam. Wil je zien wanneer alle speeddaten evenementen in Amsterdam zijn? Kijk dan snel in de agenda.

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Heb je een vriend(in) die ook graag wil speeddaten? Schrijf je dan tegelijk in om samen naar het evenement te komen. Wist je dat de meeste mannen voornamelijk alleen naar een evenement komen, maar de meeste vrouwen graag samen met een vriendin komt? Of je nu alleen of samen komt, bereid je maar voor op een gezellige avond uit!

Speeddaten tips

Is dit jouw eerste keer speeddaten en wil je graag tips? Na voltooiing van je inschrijving ontvang je van ons een mail met tips voor speeddaten. Op deze manier ben je helemaal voorbereid om het meeste uit de avond te halen! Wees vooral jezelf en heb interesse in jouw speeddates. Zo heb je het meeste plezier in de ervaring en leer je iemand echt kennen.

90% kans match

Met al die leuke vrijgezellen heb je grote kans dat je iemand ontmoet waarmee het klikt. Een 90% kans match houdt in dat het overgrote deel van onze deelnemers aan het einde van de avond een wederzijdse match heeft. En dat is natuurlijk het leuke van speeddaten! Wanneer jij openstaat voor leuk contact, leg je een goede basis voor het krijgen van wederzijds matches.

I am an expat, can I join as well?

Of course! We have many non-Dutch speaking singles that take part in our speeddating events. Besides that, we even host a regular speeddating event that is solely focused on Expats living in The Netherlands. If you prefer to attend our regular speeddating event, then please do not hesitate to ask your host any questions you might have.

Ik neem alleen deel als mijn vriend(in) ook van de wachtlijst wordt gehaald?

Wil je samen met je vriend(in) naar een speeddating avond komen? Geef dit dan even aan via ons contactformulier of via de mail. De wachtlijst is er om de juiste man-vrouw balans te kunnen garanderen. Op deze manier hebben jullie beiden genoeg dates. Mocht het niet mogelijk zijn om je vriend(in) van de wachtlijst te halen, kunnen jullie gewoon op het volgende speeddating evenement samen worden geplaatst. Wel zo gezellig!

Hoe werkt de wachtlijst?

De wachtlijst is er zodat je verzekerd bent van voldoende speeddates. De verhouding tussen mannen en vrouwen moet natuurlijk wel gelijk zijn, zodat iedereen een eerlijke kans maakt op matches. Indien je op de wachtlijst staat, heb je dus nog kans dat iemand van het andere geslacht zich nog voor het evenement inschrijft. Mocht dit niet zo zijn, dan woon je gewoon het volgende evenement bij. Gelukkig organiseren wij regelmatig speeddating avonden, waardoor je meestal snel terecht kan.

Speeddates vanaf €24,98